Sejlerskolen :

Dragør sejlklub har, mener vi selv, Danmarks sjoveste sejlerskole, med mottoet: Det skal være sjovt - OG du skal blive i båden :-).

Vi har tre Match28'ere der mandag - torsdag er på vandet med vores dygtige instruktører. Der er hold på alle niveauer, så uanset om du aldrig har siddet i en båd eller har sejlet hele dit liv, vil der være rig mulighed for at blive udfordret.

Match28'eren er en dansk udviklet kølbåd på 28 fods længde og en vægt på to tons. Båden kan med stor fornøjelse sejles af den uøvede såvel som elitesejleren. Ideelt set vil I være 3-5 sejlere om bord.

begynderholdene lærer deltagerne basal håndtering af en sejlbåd, herunder havnemanøvrer, stagvending, bomning, mand over bord samt basale knob og udtryk. Eneste forudsætning for at deltage er lysten til at lære at sejle.

På de øvede hold forventes det at deltagerne har styr på de basale begreber, som man kan tilegne sig på begynderholdene. Vi bygger så videre på færdighederne og får alle manøvrerne ind på rygraden. Vi vil også øve sejlads med spiler mm.

kapsejladsholdene lærer eleverne at begå sig på en kapsejladsbane, herunder start-procedurer og taktik på banen mm. Her forudsættes det at eleverne kan indgå i besætningen og aktivt udfylde en plads.

På alle hold vil der altid være en instruktør, der både lærer fra sig, og holder øje med sikkerheden.

Udover nogle fantastiske timer i den frisk havluft er sammenholdet og atmosfæren omkring holdene fantastisk, og du vil hurtigt blive en del af klublivet.

Dragør Sejlklub har både sejlertøj og svømmeveste, så eleverne skal blot medbringe egnet fodtøj og påklædning efter forholdene. Vi sejler én gang om ugen i ca. 2 timer pr. hold. Mødetid er kl. 17.45, hvor båden først klargøres. Derefter afgang fra havnen omkring kl. 18.00.

Prisen for hele sæsonen er 1.850 kr. og forudsætter medlemskab af Dragør Sejlklub.

Du kan tilmelde dig sejlerskolen her. https://dragoersejlklub.klub-modul.dk/cms/TeamEnrollment.aspx?TeamNameID=2

Vil du vide mere inden du bestemmer dig, er du velkommen til at kontakte Kim Pedersen på mail Pedersen.kim@gmail.com eller mobil 50 48 33 46.

Pladserne tildeles efter først til mølle princippet.

Vi ses på vandet :-)