Velkommen til sejlerskolen i Dragør Sejlklub

Dragør Sejlklub råder over fire Match28'ere, som er en dansk udviklet kølbåd med en længde på 28 fod/8,5 meter og en vægt på to tons. Bådene kan sejles af både uøvede og erfarne sejlere og med en besætning på 3-6 personer. Det er disse både, som udgør fundamentet for vores sejlerskole.

På vores sejlerskole tilbyder vi undervisning på flere niveauer, så uanset om du aldrig har siddet i en båd eller har sejlet hele dit liv, vil der være rig mulighed for at blive udfordret. Vi inddeler vores elever i fast hold á 5 personer som tilknyttes en fast instruktør, der både lærer fra sig, og holder øje med sikkerheden. Vi har både sejlertøj og svømmeveste, så du skal blot medbringe egnet fodtøj og påklædning efter forholdene.

Vi sejler én gang om ugen i ca. 2 timer pr. hold i perioden maj til og med september (begrænset undervisning i juli). Prisen for hele sæsonen er 1.850 kr. og forudsætter medlemskab af Dragør Sejlklub.

Alle vores hold på sejlerskolen er som udgangspunkt fyldt op inden sæsonstart, men det sker, at elever melder fra undervejs. I disse situationer sørger Dragør Sejlklub for at genbesætte pladsen på baggrund af vores venteliste, som du kan skrive dig på ved at klikke her:

Ved at skrive dig på ventelisten får du også automatisk besked, når vi i januar/februar åbner for tilmeldingen til den kommende sæson.

Vi glæder os til at se dig i klubben og på vandet.

De bedste hilsner

Sejlerskolen